Zoeken naar wereldwijd restaurant alkmaar

 
wereldwijd restaurant alkmaar
Wereldwijd, Alkmaar Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Minderbroederstraat 3 1811 LN, 1811 LN Alkmaar, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Biedt dit restaurant service aan tafel? Ja Nee Weet ik niet zeker. Kun je bij dit restaurant reserveren? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor dineren?
Restaurant Wereldwijd Sushirestaurant Alkmaar gemeente 683 recensies 48 foto's' Facebook.
Bekijk meer van Restaurant Wereldwijd op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Restaurant Wereldwijd op Facebook. Nieuw account maken. Sushirestaurant in Alkmaar gemeente. 4.3 van 5 sterren. INFO RESTAURANT WERELDWIJD. Bij restaurant Uma eet je volgens het all-you-can-eat concept.;
Reserveer een tafel bij Restaurant Wereldwijd in Alkmaar.
7.5 105 recensies Minderbroederstraat 3, Alkmaar. 31 72 520 6111 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Sushi Wereldkeuken Grill / Amerikaans / BBQ. Gemiddelde menuprijs 27. Dit restaurant is nog niet te reserveren via deze site.
Sushi Alkmaar All you can eat bij Japans Restaurant Uma.
Gelegen in het centrum van Alkmaar aan de Paardenmarkt bieden wij onze gasten de mogelijkheid om onbeperkt te eten van onze uitgebreide menukaart met meer dan 100 gerechten. All you can eat in een hip en trendy omgeving in het centrum. Dat is restaurant Uma!
Restaurant Wereldwijd in Alkmaar voor jong en oud Eten en Drinken: Horeca.
Zoek je een restaurant in Alkmaar Noord-Holland dat zowel bij jong als oud in de smaak zal vallen dan is buffetrestaurant Wereldwijd een uitstekende keuze. Je kunt er gerechten van over de hele wereld proeven, van zoute haring met uitjes tot kikkerbilletjes en sushi.
Restaurant Wereldwijd in Alkmaar Restaurants.nl.
Prachtige sfeer, ondanks formaat van het restaurant. Buffet is uitstekend en het geheel heeft een mooie uitstraling. Design van restaurant is prachtig en geeft een rustig beeld. eten: 9 10 service: 8 comfort: 9 decor: 10 muziek: 8. Wereldwijd Alkmaar Norsie.
Restaurant Wereldwijd.
Plan je bezoek. Wereldwijd is een hip en trendy restaurant gelegen in het centrum van Alkmaar, met veel parkeergelegenheid in nabije omgeving. Bij restaurant Wereldwijd eet en drink je volgens het all-inclusive concept; eten en drinken voor een vaste prijs.
Restaurant Wereldwijd in Alkmaar Eet.nu.
Gisteravond voor de tweede keer dit jaar bij Wereldwijd in Alkmaar gegeten en het was weer erg lekker en gezellig. Het restaurant heeft een gezellige uitstraling bij binnenkomst en het personeel is zeer vriendelijk. Als er een slogan verzonnen moest worden voor dit restaurant zeg ik: Restaurant" Wereldwijd, een werelds restaurant."
Restaurant Uma Alkmaar.
Aan de Paardenmarkt in Alkmaar biedt Restaurant Uma gasten een all-you-can-eat concept met meer dan 100 gerechten. Op de plek waar eerst restaurant Wereldwijd gevestigd was, zit nu Japans restaurant Uma! Na bijna zeven jaar Wereldwijd was het tijd voor iets nieuws.

Contacteer ons