Op zoek naar japans restaurant alkmaar station?

 
japans restaurant alkmaar station
Restaurant Uma in Alkmaar Eet.nu.
Wat denkt u anders van een bijzonder Japans biertje uit de fles of authentieke warme sake als begeleider? Echt feestelijk wordt het met een van onze mooie cocktails! Wij vertellen u er graag meer over bij ons aan tafel! N.B.frisdrank is niet inbegrepen in het all-you-can-eat menu. Dan blijft u daarna gezellig bij ons nazitten met een heerlijk kopje verse muntthee of een lekkere digestief! Naar huis gaan kan later! Restaurant Uma is ook geopend voor de lunch. Dagelijks vanaf 12.30 uur bieden wij een selectie aan van warme en koude gerechten. Doe eens iets anders met de lunch! Kom bij ons genieten! Tussendoor toch nog even de e-mail checken? Wij bieden uiteraard gratis WiFi aan. Waar zitten wij? Wij zijn gelegen in het centrum van Alkmaar. Parkeergarages De Vest, Kanaalschiereiland, de Karperton en De Kazerne bevinden zich allemaal op loopafstand van het restaurant. Bent u met de trein? Station Alkmaar is op minder dan 10 minuten lopen van ons restaurant.
Perfect Japans restaurant tegenover NS Station Reizigersbeoordelingen Daikichi TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Perfect Japans restaurant tegenover NS Daikichi. Restaurants in Alkmaar. Perfect Japans restaurant tegenover NS Station. Beoordeling van Daikichi.
Kokusai Alkmaar Sushi Grill Restaurant Alkmaar.
Kokusai is een modern Japans restaurant met een all you can eat concept. Wij zijn gevestigd aan de rand van Alkmaar en heten u van harte welkom. Wij serveren diverse Japanse gerechten zoals Sushi, Makis en TeppanYaki gerechten met een vriendelijke gastvrije Asian Smile.
Hasekura Japanse Restaurant.
Kom genieten bij Motto Sushi van de lekkerste sushi in Alkmaar.
Motto Sushi in Alkmaar. Sushi eten in Alkmaar. Het meest uitgebreide en lekkerste sushirestaurant, waarbij u voor één vaste prijs onbeperkt kunt genieten van verschillende Japanse specialiteiten. Het restaurant is van maandag t/m donderdag geopend van 17.00u tot en met 22.00u.
Daikichi Japans Restaurant Alkmaar.
Daikichi is het Japans restaurant met een traditie van culinaire hoogtepunten. Ervaar de oudste kookkunst uit Japan bij Daikichi Restaurant. Onze ervaren teppan yaki koks bereiden bij u aan de bakplaat de overheerlijke vis, vlees en vegetarische gerechten. A la minuut en met Japanse precisie. Bekijk meer restaurant info. Op zoek naar Japanse teppanyaki koks. Op zoek naar afwas medewerkers. Op zoek naar medewerkers in de bediening. Bekijk alle vacatures. 1815 CD Alkmaar.
Restaurant Info Daikichi Japans Restaurant Alkmaar.
Het traditionele Japans Restaurant Daikichi; de plaats bij uitstek om te genieten van de authentieke Japanse keuken met een uitgebreide gerechten assortiment en oprechte gastvrijheid. Het restaurant beschikt over 2 zalen, respectievelijk voor 28 gasten en 46 gasten. De ideale locatie voor feestelijke gelegenheden en bedrijsuitjes. U kunt in groepsverband een speciaal arrangement naar keuze reserveren. 1815 CD Alkmaar.
Menus Daikichi Japans Restaurant Alkmaar.
208 Vegetarisch menu. 209 Kindermenu t/m 12 jaar. Gerechten à 350, 450., Gerechten à 550, 950., Rauwe vis op rijst. Licht gegrilde sushi. Ovaal vormige sushi. Plakjes rauwe vis. Teppan Yaki à la carte. Teppan Yaki à la carte. 1815 CD Alkmaar.

Contacteer ons