Meer resultaten voor wereld restaurant alkmaar

 
wereld restaurant alkmaar
Restaurant Wereldwijd in Alkmaar Restaurants.nl.
Prachtige sfeer, ondanks formaat van het restaurant. Buffet is uitstekend en het geheel heeft een mooie uitstraling. Design van restaurant is prachtig en geeft een rustig beeld. eten: 9 10 service: 8 comfort: 9 decor: 10 muziek: 8. Wereldwijd Alkmaar Norsie.
Victory Wok Alkmaar.
Victory Wok is sinds 2001 hét wok restaurant in Alkmaar. Wij werken met een all you can eat concept. Dit houdt in dat u onbeperkt kunt genieten van het buffet. Graag verwelkomen wij u in ons wok restaurant. U kunt bij ons geheel naar eigen wens kiezen wat u wilt dineren.
Sushi Alkmaar All you can eat bij Japans Restaurant Uma.
Gelegen in het centrum van Alkmaar aan de Paardenmarkt bieden wij onze gasten de mogelijkheid om onbeperkt te eten van onze uitgebreide menukaart met meer dan 100 gerechten. All you can eat in een hip en trendy omgeving in het centrum. Dat is restaurant Uma!
Restaurant Wereldwijd in Alkmaar voor jong en oud Eten en Drinken: Horeca.
Zoek je een restaurant in Alkmaar Noord-Holland dat zowel bij jong als oud in de smaak zal vallen dan is buffetrestaurant Wereldwijd een uitstekende keuze. Je kunt er gerechten van over de hele wereld proeven, van zoute haring met uitjes tot kikkerbilletjes en sushi.
Wereldwijd, Alkmaar Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Minderbroederstraat 3 1811 LN, 1811 LN Alkmaar, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Biedt dit restaurant service aan tafel? Ja Nee Weet ik niet zeker. Kun je bij dit restaurant reserveren? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor dineren?
Restaurant Wereldwijd.
Plan je bezoek. Wereldwijd is een hip en trendy restaurant gelegen in het centrum van Alkmaar, met veel parkeergelegenheid in nabije omgeving. Bij restaurant Wereldwijd eet en drink je volgens het all-inclusive concept; eten en drinken voor een vaste prijs.
Restaurant Wereldwijd in Alkmaar Eet.nu.
op 7 juli 2016. Wij zijn al vaker geweest bij Wereld wijd in Alkmaar waar wij normaal gesproken zeer tevreden waren. Helaas afgelopen dinsdag 5 juli niet. De sate was niet warm ook de aardappels waren lauw. Frikadel koud en donker bruin, friet koud vlees van de plaat ook niet echt warm. De schol klein erg mager zonder vlees. Voorlopig zullen wij dit wok restaurant niet meer aandoen helaas.
Restaurant alkmaar wereldwijd Japans Spaans Italiaans Indonesisch Grill Sushi Hip.
Welkom bij restaurant Wereldwijd! Wereldwijd is een hip en trendy restaurant gelegen in het centrum van Alkmaar, met veel parkeergelegenheid in nabije omgeving. Bij restaurant Wereldwijd eet en drink je volgens het all-inclusive concept; eten en drinken voor een vaste prijs.
Restaurant Uma Alkmaar.
Aan de Paardenmarkt in Alkmaar biedt Restaurant Uma gasten een all-you-can-eat concept met meer dan 100 gerechten. Op de plek waar eerst restaurant Wereldwijd gevestigd was, zit nu Japans restaurant Uma! Na bijna zeven jaar Wereldwijd was het tijd voor iets nieuws.

Contacteer ons