Resultaten voor tea lab rotterdam high tea

 
tea lab rotterdam high tea
The HIGH Tea Lab. FromRomée. The HIGH Tea Lab. FromRomée.
De ervaring van de high tea bij The Tea Lab was niet te vergelijken met datgene van hierboven. The Tea Lab is een biologische lunchroom midden in het centrum van Rotterdam voor alles met thee, lokaal gebrande koffie en lekkers.
The Tea Lab in Rotterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Ik heb nog niets gegeten wat me tegenviel en al een aardig deel van de kaart geproefd. Echt een aanwinst voor Rotterdam, het is er heerlijk rustig in tegenstelling tot de rest van de stad. Datum van je bezoek: 4 aug. Met mijn moeder de High Tea gedaan. Ik was al bekend met de Tea Lab van eerdere drankjes, lekkere taartjes en lekkere originele salades.
The Tea Lab, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dat was geen enkel probleem. Binnen tien min werd de high tea gereserveerd. Een lekkere combinatie van hartige, zoete en bijzondere hapjes. Bedank Seline S. Hoek van Holland, Nederland. 3 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Goede kwaliteit jammer dat. De kwaliteit is erg hoog. Jammer dat je bovenop andere gasten zit. Het eten en de thee wordt op tafel gezet en verder moet je het zelf uitzoeken. 4x om een pot heet water moeten vragen. Jammer dat er zon afbreek gedaan wordt want het. 29 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Behalve de uiteraard enorme keuze aan thees, is de koffie ook erg lekker. De taarten zijn goed en enorm groot. Fijn plekje tijdens het winkelen. Bedank June R. 1 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Eerste keer tea lab. Wij waren aan het schuilen voor de regen en wonder boven wonder vonden we dit leuke tentje middenin het centrum van Rotterdam.
Hotspot: Vegan high tea @ The Tea Lab, Rotterdam FITGIRLCODE.
Ben je mens en zie je dit veld, laat het dan leeg. Je leest nu. Hotspot: Vegan high tea @ The Tea Lab, Rotterdam. 0 0 2. De Fit Girls. Hotspot: Vegan high tea @ The Tea Lab, Rotterdam. augustus 25, 2017.
The Tea Lab Startpagina Facebook.
Genoten van een heerlijke high tea! De service was goed. 13 maart 2016. Wat een aanwinst voor Rotterdam! Vandaag een bezoek gebracht aan The Tea Lab, eigenlijk voor een lunch maar toen we de kaart zagen besloten we toch voor de high tea te gaan.
High Tea The Tea Lab Centrum Rotterdam.
High Tea in Rotterdam Centrum. Met onze High Tea kun je je tijd nemen om van alles te proeven. High tea-en bij The Tea Lab betekent lekker genieten van een groot blad vol met allerlei zoete en hartige hapjes en uiteraard diverse soorten losse thee.
The Tea Lab Tea bar met heerlijke thee, koffie en lunch in Rotterdam.
We hebben een uitgebreide lunchkaart met verschillende broodjes, tosti's, yoghurt, salades, soepen en allerlei zoetigheid voor bij de thee of koffie. The Tea Lab. Voor alles met thee, lokaal gebrande koffie, lunch lekkers. The Tea Lab B.V. 3011 AT Rotterdam.
The Tea Lab Thee Koffie Lunch High Tea Centrum Rotterdam.
Heerlijk theeleuten met vriendinnen, familie of collega's? Reserveer een high tea. Organiseer je een feestje of een vergadering? Wij denken met je mee. The Tea Lab. Voor alles met thee, lokaal gebrande koffie, lunch lekkers. The Tea Lab B.V. 3011 AT Rotterdam.

Contacteer ons