Meer resultaten voor restaurant sumangali alkmaar

 
restaurant sumangali alkmaar
Sumangali in Alkmaar Eet.nu.
Wij hebben gisteren bij Indiaas en Sri Lankaans restaurant Sumangali gegeten. Dat was echt lekker. Wij eten vaak buiten de deur. Maar dit restaurant is echt het top restaurant in Nederland. Ik raad het iedereen aan. Netjes en goede bedieing. Ik ga nu vaak naar restaurant Sumangali in Alkmaar.
Restaurant Sumangali in Alkmaar.
Over Restaurant Sumangali. Gedempte Nieuwesloot 119, 1811 KR Alkmaar. Sumangali bestaat sinds 1996 en was een van de eerste Indiase en Sri Lankaanse restaurants in Alkmaar. Sumangali staat vanaf het begin bekend om de kwaliteit en smaak van goed Indiaas en Sri Lankaans eten.
Sumangali Alkmaar Indiaas, Roti eten bestellen Thuisbezorgd.nl.
Specialiteit uit de Sri Lankaanse keuken. Sumangali bestaat sinds 1996 en was een van de eerste Indiase en Sri Lankaanse restaurants in Alkmaar. Sumangali staat vanaf het begin bekend om de kwaliteit en smaak van goed Indiaas en Sri Lankaans eten.
Indiaas Srilankaanse Restaurant Sumangali Alkmaar Startpagina Alkmaar gemeente Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Bekijk meer van Indiaas Srilankaanse Restaurant Sumangali Alkmaar op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Indiaas Srilankaanse Restaurant Sumangali Alkmaar op Facebook. Nieuw account maken. Indiaas Srilankaanse Restaurant Sumangali Alkmaar. Indiaas restaurant in Alkmaar gemeente. 2.4 van 5 sterren.
Restaurant Restaurant Sumangali Alkmaar Noord Holland www.eropuitineigenland.nl.
Restaurant Sumangali Alkmaar. India is een reusachtig, afwisselend land. Iedere streek heeft zijn eigen taal, gewoonten en smaak en stijl van koken. Maar Sumangali Restaurant biedt zowel Indiase en Sri Lankaanse gerechten. Uit eten bij Sumangali is kennis maken met een verrassend veelzijdige kookkunst.
Sumangali.
Sumangali bestaat sinds 1996 en was een van de eerste Indiase en Sri Lankaanse restaurants in Alkmaar. In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van traditionele Indiase en Sri Lankaanse gerechten bereid met verse kruiden en volgens authentieke Indiase en Sri Lankaanse recepten.
Home Sumangali.
Sumangali bestaat sinds 1996 en was een van de eerste Indiase en Sri Lankaanse restaurants in Alkmaar. Sumangali staat vanaf het begin bekend om de kwaliteit en smaak van goed Indiaas en Sri Lankaans eten. U kunt bij restaurant Sumangali gezellig met vrienden en/of familie uit eten gaan, tevens kunt u bij ons terecht voor uw verjaardagsfeest of bedrijfsuitje.
Sumangali in Alkmaar Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
20% op de Rekening. Over het restaurant Sumangali. Vakantiegevoel bij Sumangali. Bij Sumangali in Alkmaar krijg je meteen het gevoel er even lekker tussenuit te zijn. Indiaan en Sri Lankaanse gerechten staan altijd op de menu en worden bereid met verse kruiden volgens authentieke recepten.
Sumangali, Alkmaar Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gedempte Nieuwsloot 119, 1811 KR Alkmaar, Nederland. 31 72 511 7546. Alle fotos 5. Online een tafel reserveren. Bespaar tot 20% wanneer je online reserveert. 2 gasten 1 gast. Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. Sumangali is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd.

Contacteer ons