Zoeken naar goed restaurant alkmaar

 
goed restaurant alkmaar
1480 Foodbar Restaurant Bar in Alkmaar.
Onze bartenders serveren de beste classics zoals mojito, old fashioned cosmopolitan. Voor degenen die écht verrast willen worden mixen we onze eigen signature cocktails. Geniet in de zon van een heerlijke cocktail op ons terras aan het water, midden in het gezellige centrum van Alkmaar.
Dit zijn de beste restaurants van 2017 Thuisbezorgd.nl.
Fresh2Go Sushi Amsterdam Het beste restaurant van Nederland. De stemmen zijn geteld, de beoordelingen beoordeeld en er is geen twijfel mogelijk: Fresh2Go Sushi bleek er met kop en schouders bovenuit te steken. Het Amsterdamse filiaal aan de Van Woustraat is de landelijke winnaar van de Best Restaurants Awards 2017! Dat zij dit jaar de hoofdprijs gewonnen hebben, komt niet helemaal als een verrassing. Vorig jaar was Fresh2Go namelijk al het beste sushi-restaurant van Amsterdam. Het doet ons goed om te zien dat zij dit succes hebben doorgezet en dat hun fantastische gerechten én service nog meer fans hebben kunnen maken!
Top 10 restaurants in Alkmaar.
Niets is beter dan goed eten! Alkmaar is een geweldig leuke stad met veel restaurants en terrasjes. Quandoo heeft voor u een selectie gemaakt van de beste restaurants welke Almaar u te bieden heeft. U kunt kiezen uit verschillende keukentypes met verschillen de prijs klasse. Alle van top kwaliteit. Maak nu u keuze uit een van de meest gewaardeerde restaurants van Alkmaar. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij een Top-10 voor u samengesteld. 5.2 /6 Uitstekend 418 Beoordelingen. Reserveer een tafel. 4.9 /6 Uitstekend 169 Beoordelingen. Reserveer een tafel. 5.4 /6 Uitstekend 42 Beoordelingen. Reserveer een tafel. 5.6 /6 Geweldig 42 Beoordelingen. Reserveer een tafel. 5.2 /6 Uitstekend 44 Beoordelingen. Reserveer een tafel. Wolf Hotel Kitchen Bar. 5.2 /6 Uitstekend 52 Beoordelingen. Reserveer een tafel. Bourgondisch Cafe De Waag Alkmaar. 5.2 /6 Uitstekend 28 Beoordelingen. Reserveer een tafel. 4.9 /6 Uitstekend 646 Beoordelingen. Reserveer een tafel. 100 Wat is dit? Dit is het aantal punten die je ontvangt als je bij dit restaurant reserveert via Quandoo.
Il Colosseo Italiaans restaurant Alkmaar Benvenuto.
1811 HD Alkmaar. tel/fax: 072 520 22 23. Ma en di. 1700: 2200: uur. Don t/m zat. 1200: 2200: uur. 1700: 2200: uur. De keuken is geopend tot 2130: uur. Lieve gasten, In verband met vakantie zullen wij t/m 28 augustus gesloten zijn. Wij wensen u een fijne zomer! Wij heten u graag van harte welkom in onze trattoria, lunchroom en restaurant.
Vito, Italiaans specialiteiten restaurant Alkmaar Noord-Holland.
Alleen de beste en mooiste verse producten uit Italië vormen samen met de passie van de keukenbrigade de basis van een culinair avontuur. Wil jij ook een Vino Italiano beleven? Restaurant Vito Turfmarkt 1-9 1813 SC Alkmaar 31072-5113178 Vragen/contact Reserveren. Restaurant Vito Turfmarkt 1-9 1813 SC Alkmaar 31072-5113178 Vragen/contact Reserveren.
Eetcafe De Binnenkomer In het centrum van Alkmaar, tegenover de Grote Kerk.
Eetcafe De Binnenkomer In het centrum van Alkmaar, tegenover de Grote Kerk. Elke zondag, Zondaggemak. Een bord vol lekkers. Benieuwd naar de middagkaart? Kom onze Clupp Sandwich proberen of een stukje dadelcake bij de koffie. Ben je iets later in de middag, proef de bitterballen van oma Bob bij een lekker speciaalbiertje van de tap.
De beste restaurants en eetcafés van Alkmaar nsfavourites.
Onder de Molen van Piet, aan het einde van het Ritsevoort, ligt restaurant Abbys. Geniet er van een goed glas wijn met garnalenkroketjes of schuif aan voor lunch of diner. Van côte de boeuf tot tomahawk steak: dinsdag is Meatlovers Tuesday. Ritsevoort 60, restaurantabbys.nl. 6 De Binnenkomer. Tegenover de Oude Kerk ligt lokale lieveling De Binnenkomer. De bloggers van UIT072 tippen het zelfs als dé food hotspot van Alkmaar.
Eten in Alkmaar? Dit zijn de 6 allerleukste restaurants! WijnSpijs: Magazine.
Hof van Sonoy 1, Alkmaar. 072-512 12 22. WOLF Hotel Kitchen Bar. WOLF is een sfeervol restaurant midden in de gezellige binnenstad van Alkmaar. De keuken staat onder leiding van chef-koks Jochum en Karsan. Zij zorgen voor de lekkerste culinaire verassingen.
Bistro Bar de Buren.
Kom langs in ons restaurant of op ons verwarmde terras. KadoBord of Kadobon. Op zoek naar een origineel kado? Verras uw vriendin, familielid of collega met een Bistro Bar de Buren KadoBord of kadobon! Vis eten bij De Buren. Gek op vis? Kom dineren bij De Buren. 1811 NB Alkmaar.

Contacteer ons