Resultaten voor chinees restaurant alkmaar

 
chinees restaurant alkmaar
Over ons Indonesisch Restaurant Deli.
Indonesisch Restaurant Deli Mient 8 1811 NC Alkmaar. Tel.nr: 31 072 51 54 082 E-mail: info@indonesischrestaurantdeli.nl. Onze keuken is van woensdag t/m maandag geopend van 1700: tot 2200: uur. In de zomerperiode zijn ons restaurant en terras ook geopend voor de lunch.
Kokusai Alkmaar Sushi Grill Restaurant Alkmaar.
Kokusai is een modern Japans restaurant met een all you can eat concept. Wij zijn gevestigd aan de rand van Alkmaar en heten u van harte welkom. Wij serveren diverse Japanse gerechten zoals Sushi, Makis en TeppanYaki gerechten met een vriendelijke gastvrije Asian Smile.
Po-On 5% KORTING bij online bestellen!
Soep a la Po-On of Wan Tan soep, Chinees Hors d'oeuvre' van onze chef kleine Chinese loempia, kerrie trigens, Tsa Fan Koh en Chinese pansit goreng, haasbiefstuk op Chinese stijl, pekingeend met pikante saojasaus op een hete plaat, Babi Pangang met Franse likeurssaus, Chinese garnalen met gekruide knoflook, gebakken kipfilet met Po On saus, kipsaté met pikante saus en roomijs met verse vruchten, slagroom en aardbeiensaus.
Chinees restaurants in Alkmaar IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Alkmaar /. Chinees restaurants in Alkmaar. Chinees restaurants in Alkmaar. 8 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Chinees Bestellen in Alkmaar.
Waar je ook bent in Alkmaar, wat je ook wilt bestellen: het kan bij Chinees bestellen in Alkmaar! 1825 Daalmeer en Koedijk. 1826 Daalmeer en Koedijk. 1827 Daalmeer en Koedijk. Restaurant aanbevelen Restaurant aanmelden Vacatures Algemene voorwaarden Privacy statement Colofon Cookieverklaring Bug Bounty Nieuws.
Chinees Restaurant Hong Kong Alkmaar Alkmaar gemeente Chinees restaurant Facebook.
Chinees Restaurant Hong Kong Alkmaar. Chinees restaurant Alkmaar, Nederland. 138 personen hebben hier ingecheckt. Sander van Doorn was Chinees aan het eten in Chinees Restaurant Hong Kong Alkmaar. 2 juli 2016 Alkmaar, Nederland. Chinees Restaurant Hong Kong Alkmaar. Chinees restaurant Alkmaar, Nederland.
Home Dynasty.
Sushi wordt bij ons gemaakt wanneer u het bestelt, daarbij kan de wachttijd oplopen. U kunt bij ons gratis parkeren en er is een ruime parkeerplaats aan de zijde van de Vomar. Welkom bij Aziatisch Tapas restaurant Dynasty. 1817 JM Alkmaar.
Victory Wok Alkmaar.
Victory Wok is sinds 2001 hét wok restaurant in Alkmaar. Wij werken met een all you can eat concept. Dit houdt in dat u onbeperkt kunt genieten van het buffet. Graag verwelkomen wij u in ons wok restaurant. U kunt bij ons geheel naar eigen wens kiezen wat u wilt dineren.
Top 8 beste Chinese restaurants in Alkmaar.
De Sushi kan ook afgehaald worden en het restaurant is met een bezorgconcept bezig. Parkeren doe je het best in de op loopafstand gelegen parkeergarage Karperton. 16-10-2012 Elisabeth de Ru. http//www.mottosushi.nl/: Houttil 4-6, 0727504290. Meer restaurants in de omgeving van Alkmaar.

Contacteer ons