Meer resultaten voor lunchen in alkmaar

 
lunchen in alkmaar
Saladebar Oogst Good Food Good Mood.
Onze liefde voor lekker en verantwoord eten willen wij graag delen en verspreiden binnen onze mooie stad Alkmaar. Wij hopen dat iedereen zich nog meer bewust wordt van wat gezond eten voor je lichaam en geest kan betekenen. Je bent altijd welkom in onze saladebar en als je zou willen kan je al onze salades, koffies, soepen en sappen ook makkelijk meenemen.
Elhorst Alkmaar Restaurant, Lunch, Broodjes, High Tea en meer.
De speciaal getrainde Elhorst-baristas malen voor elke koffie een verse hoeveelheid bonen, afkomstig van huisleverancier Hesselink koffie, Sinds 1885 is Hesselink Koffie actief in de koffiebranche. Bij Elhorst Alkmaar houden wij ook van lekkers met onze. Meer over Elhorst Alkmaar.
De HuisKamer Alkmaar Lunchroom/Brasserie.
De Huiskamer in het centrum van Alkmaar ontvangt haar gasten in de gezellige, huiselijke sfeer met open armen. Onze gastvrije bediening geeft u ruim de gelegenheid om een avond uitgebreid te genieten. Wij hopen u in ons lunchroom brasserie te mogen begroeten!
Bar Restaurant Hofman, een begrip in Alkmaar.
Barista Cafe Alkmaar.
Barista Cafe Alkmaar is de perfecte plek voor een heerlijke lunch, kopje koffie, high-tea of een borrel met hapjes met je vrienden, familie of collegas. Als je met de auto komt zijn er diverse parkeergelegenheden. Je bent van harte welkom bij Barista Cafe Alkmaar in de winkeliersvereniging Noorder Arcade.
15 Tips voor kidsproof lunchen in Alkmaar.
De Stadskantine mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje lunchen met kinderen in Alkmaar! Op de 3e verdieping van het Ringersgebouw vind je deze hotspot. De Stadskantine heeft een ruim, tof terras en uniek uitzicht over Alkmaar plús een grote kinderhoek!
Lunchrooms in Alkmaar Eet.nu.
Waar heb je zin in? Lunchrooms in Alkmaar. Alle Lunchrooms in Alkmaar. Uit eten in Alkmaar? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Heeren van Sonoy Restaurant. Lunch. Feesten Partijen.
Heeren van Sonoy. Diner in de toren. Sonoy High Tea. Heeren van Sonoy. Hof van Sonoy 1. 072 51 21222. 1100: 0000: uur. 1100: 0000: uur. 1100: 0000: uur. 1000: 0000: uur. 1000: 0000: uur. 1000: 0000: uur. 1100: 0000: uur.
De beste restaurants en eetcafés van Alkmaar nsfavourites.
Ooit de plek waar schepen werden geijkt voordat ze het ruime sop kozen, anno nu een te gekke horecastek voor een laat ontbijt, lekkere lunch, afternoon tea of heerlijk diner. Ook de bloggers van UIT072 tippen het voor een ultiem dagje in Alkmaar!

Contacteer ons