Resultaten voor lunchen in alkmaar

 
lunchen in alkmaar
blog 5x leukste lunch hotspots met kinderen in Alkmaar! Kidsproof Kop van Noord-Holland.
Varen in Alkmaar met een elekrische sloep van Greenjoy. Gepost op: 4 augustus We hadden geluk, want op de dag dat we gingen varen in Alkmaar was het prachtig weer! We huurden een bootje bij Greenjoy. Je kunt online reserveren, je betaalt eenvoudig via iDeal of creditcard en je kunt per uur reserveren.
Eten en drinken bij Turfmarkt Alkmaar aan de rand van het centrum.
Een kopje koffie met een krantje, gezellig lunchen met vriendinnen of een zakelijke bespreking? Een hapje eten voordat je de stad ingaat of uitgebreid dineren met de familie? Bedrijfsborrel, receptie of vergadering? Met een terras gelegen aan het water op loopafstand van het centrum, een heerlijke plek om de dag te beginnen of af te sluiten! Door de prachtige locatie van Turfmarkt zijn we van alle markten thuis! Parkeren is geen probleem, naast Turfmarkt bevindt zich parkeergarage Schelphoek. Turfmarkt 11-23 1813 SC Alkmaar.
Restaurant in Alkmaar, t Stokpaardje.
Onze menus wisselen maandelijks en iedere maandag serveren wij als u dit wenst ons menu in de vorm van een 7 gangen amuse diner inclusief aperitief, wijnarrangement halve glazen en koffie met friandises voor een all in prijs van 8500., Van donderdag tot en met maandag bent u van harte welkom vanaf 18.00 uur. Op dinsdag en woensdag zijn wij gesloten. Wij hopen u snel te mogen begroeten. Restaurant t Stokpaardje. 1811 GA Alkmaar.
De HuisKamer Alkmaar Lunchroom/Brasserie.
De Huiskamer in het centrum van Alkmaar ontvangt haar gasten in de gezellige, huiselijke sfeer met open armen. Onze gastvrije bediening geeft u ruim de gelegenheid om een avond uitgebreid te genieten. Wij hopen u in ons lunchroom brasserie te mogen begroeten!
Lunchrooms in Alkmaar Eet.nu.
Waar heb je zin in? Lunchrooms in Alkmaar. Alle Lunchrooms in Alkmaar. Uit eten in Alkmaar? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
15 Tips voor kidsproof lunchen in Alkmaar.
De Stadskantine mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje lunchen met kinderen in Alkmaar! Op de 3e verdieping van het Ringersgebouw vind je deze hotspot. De Stadskantine heeft een ruim, tof terras en uniek uitzicht over Alkmaar plús een grote kinderhoek!
Jouw huiskamer in de stad.
Bij AnneMax in Alkmaar kan je 7 dagen per week terecht voor een goed ontbijt, koffie, huisgemaakte taarten, een gezonde lunch, uitgebreide High Tea of een High Wine om de dag mee af te sluiten. Bij AnneMax in Alkmaar hebben we gratis Wifi voor als je wilt werken.
Eetcafe De Binnenkomer In het centrum van Alkmaar, tegenover de Grote Kerk.
Eetcafe De Binnenkomer In het centrum van Alkmaar, tegenover de Grote Kerk. Elke zondag, Zondaggemak. Een bord vol lekkers. Benieuwd naar de middagkaart? Kom onze Clupp Sandwich proberen of een stukje dadelcake bij de koffie. Ben je iets later in de middag, proef de bitterballen van oma Bob bij een lekker speciaalbiertje van de tap.
De Koffiemolen Alkmaar Geweldige koffie en heerlijk ontbijten of lunchen!
Koffie, ontbijt en lunch met een beetje geluk! De Koffiemolen is een bijzondere espressobar én lunchroom in Alkmaar. De inrichting is eigentijds met veel planten en een prachtige loungehoek. De sfeer is relaxed en er wordt veel gelachen. Niet gek aangezien het onze missie is om mensen blij te maken!

Contacteer ons