Zoeken naar grill restaurant alkmaar

 
grill restaurant alkmaar
Meat Co Alkmaar: houtskool grill en industrieel.
Meat Co: mooie gerechten van de houtskool grill. Vincent 16 februari 2016 Eten Drinken. Frits de Beer. Vincent Melgers Frits de Beer Niels Goedel. Alkmaar is een nieuw restaurant rijker, Meat Co. Drie keer raden wat je daar heerlijk kunt eten.
Alkmaar Hasekura.
Hasekura Japanse Restaurant. Like ons op Facebook. De grill staat aan! Japanse BBQ Yakiniku. Op de traditionele Japanse wijze samen aan tafel barbecueën vergezeld met kleine authentieke Japanse gerechten. Hasekura Alkmaar is gelokaliseerd aan de gracht bij de Mient en tussen de twee drukst bezochte winkelstraten van Alkmaar.
De beste steak van Alkmaar UIT072.
Tournedos bij De Koning foto aangeleverd. De Koning Eten Drinken is het enige restaurant of café in Alkmaar met de befaamde Josper Grill Oven. Op de kaart is dan ook een ruime keuze aan gerechten van de houtskoolgrill, waaronder meerdere soorten steak.
STEAK.
Restaurant Steak bevindt zich in het sfeervolle centrum van Alkmaar. Het restaurant is gevestigd op de hoek Gedempte Nieuwesloot/Doelenstraat in een monumentaal pand, waar in vroegere jaren bioscoop Cinema was gevestigd, dat in de jaren 20 als een van de eerste bioscopen in Alkmaar onder de naam The Americain Bioscope bekend stond en destijds door het publiek als mooiste werd beschouwd.
Kokusai Alkmaar Sushi Grill Restaurant Alkmaar.
Kokusai is een modern Japans restaurant met een all you can eat concept. Wij zijn gevestigd aan de rand van Alkmaar en heten u van harte welkom. Wij serveren diverse Japanse gerechten zoals Sushi, Makis en TeppanYaki gerechten met een vriendelijke gastvrije Asian Smile. De kaart is geïnspireerd op de Japanse en Mediterrane keuken. Sinds januari 2010 bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen Kokusai Florence en Kokusai te Amstelveen. U kunt bij ons voor een vaste prijs dineren met een All You Can Eat menu waarbij u kunt genieten van overheelijke Sushi Grill gerechten.
Menukaart Kokusai Alkmaar Sushi Grill Restaurant Alkmaar.
De beste grill restaurants in Alkmaar TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste BBQ restaurants in Alkmaar, Nederland. Restaurants in Alkmaar. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Grill restaurants in Alkmaar.
Grill restaurants in Alkmaar Eet.nu.
Waar heb je zin in? Grill restaurants in Alkmaar. Alle Grill restaurants in Alkmaar. Uit eten in Alkmaar? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Restaurant Meatenco om je vingers bij af te likken.
Kom kluiven, smikkelen en smullen van kwaliteitsvlees, regelrecht van de houtskoolgrill. Wij ontvangen je graag in ons gezellig en stoer restaurant met industriële looks, waar onze smakelijk gelakte ribs, sappige steaks en originele burgers al op je wachten. Je kunt genieten van de mooiste bijpassende wijnen, een ijskoud glas Princen bier of een van de vele speciaal bieren. Kwaliteit staat voor ons voorop en daarom gebruiken wij enkel vlees van de hoogste kwaliteit. Regionale topproducten sieren onze menukaart en wij zijn trots op onze partners en leveranciers. Zoals de kip van Ackermann, het heerlijke brood van Raat, bieren van de Bierwinkel hier in Alkmaar en het Princen bier.

Contacteer ons