Resultaten voor restaurant deli alkmaar

 
restaurant deli alkmaar
Indonesisch Restaurant Deli, Alkmaar Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Accijnstoren van Alkmaar uit 1622. Hotels in de buurt van de Visbanken of Vismarkt uit 1755. Alle restaurants in Alkmaar. Restaurants in de buurt van Indonesisch Restaurant Deli. Populaire keukens in Alkmaar. Café restaurants in Alkmaar.
Indonesisch Restaurant Deli Alkmaar Tafel Reserveren. 1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B. D38A5114-3EAE-4783-B46D-7329A62BE7A2. B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833.
Meer over Indonesisch Restaurant Deli, Alkmaar. Indonesisch restaurant Deli, gelegen aan de Mient in het centrum van Alkmaar, heeft begin jaren 80 haar deuren geopend. Sindsdien weten de gasten hun weg naar de verrassende Indonesische keuken en de grote gastvrijheid van Indonesisch Restaurant Deli terug te vinden.
Restaurant Alkmaar Café Bali Home.
Café Bali is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer. Kies voor een sfeervol avondje uit in Balinese stijl; wij verwelkomen u in restaurant Alkmaar of bij onze afhaaltoko in Heerhugowaard! Restaurant Café Bali. Ervaar Bali, bezoek ons Indonesisch restaurant Alkmaar!
Indonesisch Restaurant Deli in Alkmaar Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Let op: onderstaande gerechten kunnen worden gewijzigd op basis van wat er op de markt beschikbaar is en zijn bedoeld als voorbeeld. Over het restaurant Indonesisch Restaurant Deli. De plek voor dit Indonesisch restaurant in Alkmaar kon bijna niet betere gekozen zijn: een voormalig VOC-pand uit 1607.
Deli in Alkmaar Eet.nu.
Wanneer wij weer in Alkmaar komen gaan wij er zeker weer eten. Een echte aanrader dit restaurant! Eten drinken 10. Prijs / kwaliteit 10. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 8 mei 2016. Rob en Martine. op 19 maart 2016. Weer eens de vegetarische rijsttafel bij Deli gegeten.
AH Restaurantactie: waar in Alkmaar en omstreken?
UIT072 op Instagram. UIT072 is hét online podium voor alles wat Alkmaar zo leuk maakt. Sinds 2012 verzamelen we met een club enthousiaste Alkmaarders de leukste hotspots en evenementen van Alkmaar. Heb je tips, interesse in promotie of wil je meewerken?
Indonesisch Restaurant Deli, Indonesische rijsttafel bij Deli in hartje Alkmaar: bespaar 50% in Alkmaar via Social Deal.
Bij Indonesisch Restaurant Deli kun je in een ontspannen, sfeervolle omgeving genieten van de smakelijke Indonesische keuken. Het restaurant is sinds 1980 gevestigd in een monumentaal VOC-pand uit 1607, midden in de historische binnenstad van Alkmaar. Dit monumentale pand sluit goed aan op de eigentijdse, nostalgische sfeer en de authentieke gerechten van het restaurant.
Verleende Drank en horecavergunning en een Exploitatie-/terrasvergunning, Indonesisch Restaurant Deli, Mient 8, 1811 NC, Alkmaar.
Verleende Drank en horecavergunning en een Exploitatie-/terrasvergunning, Indonesisch Restaurant Deli, Mient 8, 1811 NC, Alkmaar. Drank en Horecawet en Algemene plaatselijke verordening. Voor een horecalokaliteit kunnen meerdere vergunningen zijn verleend, zoals een drank en horecavergunning, een exploitatievergunning of een terrasvergunning.
Indonesisch Restaurant Deli Startpagina Alkmaar gemeente Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Indonesisch Restaurant Deli. Ge G spo G ns G ord G. 31 augustus om 0211.: Morgen zaterdag 1 september is het weer lichtjesavond in Alkmaar. Geniet tijdens deze sfeervolle avond van de heerlijke gerechten en de gezelligheid van Indonesisch Restaurant Deli.

Contacteer ons