Meer resultaten voor indonesisch restaurant alkmaar

 
indonesisch restaurant alkmaar
Home Sumangali.
Sumangali bestaat sinds 1996 en was een van de eerste Indiase en Sri Lankaanse restaurants in Alkmaar. Sumangali staat vanaf het begin bekend om de kwaliteit en smaak van goed Indiaas en Sri Lankaans eten. U kunt bij restaurant Sumangali gezellig met vrienden en/of familie uit eten gaan, tevens kunt u bij ons terecht voor uw verjaardagsfeest of bedrijfsuitje.
Over ons Indonesisch Restaurant Deli.
Indonesisch Restaurant Deli Mient 8 1811 NC Alkmaar. Tel.nr: 31 072 51 54 082 E-mail: info@indonesischrestaurantdeli.nl. Onze keuken is van woensdag t/m zondag geopend van 1700: tot 2200: uur. In de zomerperiode zijn ons restaurant en terras ook geopend voor de lunch.
Indonesisch restaurants in Alkmaar IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Alkmaar /. Indonesisch restaurants in Alkmaar. Indonesisch restaurants in Alkmaar. 4 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Nog geen foto. Indonesisch Restaurant Deli.
Djadjan indonesisch restaurant.
Indonesisch Restaurant Deli in Alkmaar Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Let op: onderstaande gerechten kunnen worden gewijzigd op basis van wat er op de markt beschikbaar is en zijn bedoeld als voorbeeld. Over het restaurant Indonesisch Restaurant Deli. De plek voor dit Indonesisch restaurant in Alkmaar kon bijna niet betere gekozen zijn: een voormalig VOC-pand uit 1607.
Indonesische restaurants in Alkmaar Eet.nu.
Waar heb je zin in? Indonesische restaurants in Alkmaar. Alle Indonesische restaurants in Alkmaar. Uit eten in Alkmaar? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Indonesisch Restaurant Deli Alkmaar Tafel Reserveren. 1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B. D38A5114-3EAE-4783-B46D-7329A62BE7A2. B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833.
Indonesisch restaurant Deli, gelegen aan de Mient in het centrum van Alkmaar, heeft begin jaren 80 haar deuren geopend. Sindsdien weten de gasten hun weg naar de verrassende Indonesische keuken en de grote gastvrijheid van Indonesisch Restaurant Deli terug te vinden.
Toko Bandoeng Alkmaar Lekker Indonesisch eten zoals het hoort! Indonesisch, Roti bestellen.
TOKO BANDOENG ALKMAAR Lekker Indonesisch eten zoals het hoort! Online eten bestellen. Soja En Groentegerechten. Diverse Tropische Dranken. Soja En Groentegerechten. Diverse Tropische Dranken. 1125, Nasi Goreng Rames Speciaal Gebakken rijst met drie vlees, twee groenten, ei en tahu tempe.
Ropaja Indonesische Catering Indonesische Cateraar voor Alkmaar en omgeving.
H eeft u iets op de planning staan en wilt u een heerlijk Indonesisch buffet bestellen, dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn als u een cateraar inschakelen wilt. Vanaf 15 personen verzorgen wij uw Indonesische catering op maat in Alkmaar en ver daar buiten.

Contacteer ons