Meer resultaten voor high tea in alkmaar

 
high tea in alkmaar
Elhorst Alkmaar High Tea.
Door de centrale ligging in het centrum van Alkmaar is een High Tea bij Elhorst ideaal te combineren met een dagje lekker winkelen. De grote winkelketens zijn allemaal vertegenwoordigd in het centrum van Alkmaar, zoals CA, H M, Prenatale, PRIMARK en Hema.
High Tea Hotel Restaurant WOLF Alkmaar.
woensdag en donderdagmiddag is Crazy high tea middag @Wolf dan kost een high tea slechts 1500, p.p. reserveren kan tussen 1200: en 1600.: Voor meer informatie neem contact op met Wolf. Tel: 31 072 520 59 69. Elke donderdag en zondag avond vanaf 1700: zoveel Spare ribs als je op kunt, voor maar.: Het Culinair Hotel arrangement. Voor de ├ęchte fijnproever! Het Love Hotel arrangement. Geniet tijdens je verblijf alleen maar van elkaar! Wolf Hotel Kitchen Bar. 1811 NB Alkmaar.
Restaurant Duingroet, High tea met onbeperkt thee: bespaar 51% in Alkmaar via Social Deal.
Registreren / Inloggen. Alkmaar In de buurt Alkmaar. Bergen op Zoom. 2 personen 1 persoon. Spontaan uit eten? Naar de deals. Spontaan uit eten? Sharing is Caring. Overzicht Restaurant Duingroet. High tea met onbeperkt thee. Luxe high tea bij Restaurant Duingroet: geniet gezellig samen met vriendinnen van verschillende zoete en hartige lekkernijen en onbeperkt thee.
High Tea Alkmaar De Ritz.
Voor een High Tea in Alkmaar ga je naar De Ritsz! Heerlijke hartige en zoete hapjes, zoals een soepje, sandwiches, een kroketje, taartjes, bonbon en nog veel meer! Vooraf schenken we naar wens een heerlijk glas bubbels of een jus dorange en is er onbeperkt thee.
High Tea Heeren van Sonoy.
Diner in de toren. Sonoy High Tea. H igh Tea. Heerlijk genieten van een breed assortiment van hartige en zoete lekkernijen. De High Tea van Heeren van Sonoy wordt geserveerd inclusief verschillende soorten en smaken thee. Vanaf 2 personen kunt u bij de Heeren van Sonoy dagelijks 1 dag vooraf een High Tea reserveren.
High tea, heerlijk! Reizigersbeoordelingen Echt alkmaar TripAdvisor.
Meer dan voldoende lekkers bij de high tea, zowel zoet als hartig, vers klaargemaakt. Tafeltje waar we aan zaten was wel erg klein. Bij de toiletten en met vlagen ook in de buurt van de kassa een rioollucht. Diverse soorten lekkere thee. Stel Tamar K een vraag over Echt alkmaar.
Restaurants in Alkmaar met high-tea Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Alkmaar met high-tea. Alle Restaurants in Alkmaar met high-tea. Uit eten in Alkmaar? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
High Tea Alkmaar Tips voor de leukste plekken in Alkmaar.
Eigentijds en trendy restaurant in het centrum van Alkmaar met een prachtig terras. High Tea Workshop Alkmaar. Alkmaar Maak samen met minimaal 5 vrienden/vriendinnen je eigen High Tea en eet het samen gezellig op. Mee naar huis nemen mag natuurlijk ook!
HighTeaWereld 31 locaties gevonden in Alkmaar.
Maar naast lekkere kazen kan je ook genieten van een heerlijke high tea of afternoon tea in Alkmaar. Op deze pagina vind je alle leuke restaurants voor een gezellige middag theeleuten. Onze tip: breng een bezoek aan het Hof van Sonoy.

Contacteer ons