Op zoek naar high tea echt alkmaar?

 
high tea echt alkmaar
ECHT Alkmaar Alkmaar.
Uw e-mailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. high tea, afternoon tea. Schrijf iets over uw ervaring. Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van ECHT Alkmaar. Met een uitgebreide vermelding op www.highteawereld.nl geniet u van de volgende voordelen.:
ECHT food Startpagina Alkmaar gemeente Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
De Heeren van Sonoy. Ontbijt en brunchrestaurant. Ontbijt en brunchrestaurants in Alkmaar gemeente. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Plaatsen Alkmaar gemeente Smoothie en sapbar ECHT food. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
ECHT Alkmaar Vegans Veggiez.
Bij koffie en lunchcafé ECHT kom je terecht in een lichte zaak met een natuurlijke inrichting. Het ECHTeam is al jaren fan van écht eten. Lekker biologisch, huisgemaakt en vers. En beter voor je lijf. Want ze voegen nergens kunstmatige ingrediënten aan toe. Als eerste healthy hotspot in Alkmaar lopen ze graag voorop.
High tea, heerlijk! Reizigersbeoordelingen Echt alkmaar TripAdvisor.
Meer dan voldoende lekkers bij de high tea, zowel zoet als hartig, vers klaargemaakt. Tafeltje waar we aan zaten was wel erg klein. Bij de toiletten en met vlagen ook in de buurt van de kassa een rioollucht. Diverse soorten lekkere thee. Stel Tamar K een vraag over Echt alkmaar.
Echt Alkmaar in Alkmaar Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 13 apr. Waaronder een zeer goed verzorgd teamuitje van Estafette Alkmaar. Overvloed aan lekkernijen, heerlijke broodjes en theeën. Wat we niet op kregen mochten we mee naar huis nemen. De high tea bij Echt is alles wat je er van verwacht, en nog meer dan dat!
Home ECHT.
Wij zijn al jaren fan van echt eten en lopen graag voorop met verrassend eten en drinken. Alles wat je bij ECHT eet of drinkt is met zorg bedacht, uitgekozen en bereid. Wij genieten van goede smaken en bewuste keuzes.

Contacteer ons