Op zoek naar restaurant wereldwijd alkmaar?

 
restaurant wereldwijd alkmaar
Wereldwijd, Alkmaar Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Minderbroederstraat 3 1811 LN, 1811 LN Alkmaar, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Biedt dit restaurant service aan tafel? Ja Nee Weet ik niet zeker. Kun je bij dit restaurant reserveren? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor dineren?
Restaurant Wereldwijd in Alkmaar voor jong en oud Eten en Drinken: Horeca.
Zoek je een restaurant in Alkmaar Noord-Holland dat zowel bij jong als oud in de smaak zal vallen dan is buffetrestaurant Wereldwijd een uitstekende keuze. Je kunt er gerechten van over de hele wereld proeven, van zoute haring met uitjes tot kikkerbilletjes en sushi.
Reserveer een tafel bij Restaurant Wereldwijd in Alkmaar.
7.5 105 recensies Minderbroederstraat 3, Alkmaar. 31 72 520 6111 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Sushi Wereldkeuken Grill / Amerikaans / BBQ. Gemiddelde menuprijs 27. Dit restaurant is nog niet te reserveren via deze site.
Sushi Alkmaar All you can eat bij Japans Restaurant Uma.
Gelegen in het centrum van Alkmaar aan de Paardenmarkt bieden wij onze gasten de mogelijkheid om onbeperkt te eten van onze uitgebreide menukaart met meer dan 100 gerechten. All you can eat in een hip en trendy omgeving in het centrum. Dat is restaurant Uma!
Restaurant Wereldwijd.
Plan je bezoek. Wereldwijd is een hip en trendy restaurant gelegen in het centrum van Alkmaar, met veel parkeergelegenheid in nabije omgeving. Bij restaurant Wereldwijd eet en drink je volgens het all-inclusive concept; eten en drinken voor een vaste prijs.
Appartement huren in de buurt van Restaurant Wereldwijd te Alkmaar.
Huis verhuren Oproepen Account. Appartement huren bij Restaurant Wereldwijd Alkmaar. Op zoek naar een appartement in de omgeving van Restaurant Wereldwijd? Gratis de nieuwste woningen in je mailbox. Schrijf je in bij Huurwoningen.nl en ontvang persoonlijke woning-alerts. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.
Restaurant Wereldwijd Sushirestaurant Alkmaar gemeente 685 recensies 46 foto's' Facebook.
Bekijk meer van Restaurant Wereldwijd op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Restaurant Wereldwijd op Facebook. Nieuw account maken. Sushirestaurant in Alkmaar gemeente. 4.3 van 5 sterren. INFO RESTAURANT WERELDWIJD. Bij restaurant Uma eet je volgens het all-you-can-eat concept.;
All you can eat restaurants in Alkmaar IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Alkmaar /. All you can eat restaurants in Alkmaar. All you can eat restaurants in Alkmaar. 8 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Restaurant Wereldwijd in Alkmaar Restaurants.nl.
Prachtige sfeer, ondanks formaat van het restaurant. Buffet is uitstekend en het geheel heeft een mooie uitstraling. Design van restaurant is prachtig en geeft een rustig beeld. eten: 9 10 service: 8 comfort: 9 decor: 10 muziek: 8. Wereldwijd Alkmaar Norsie.

Contacteer ons