Meer resultaten voor the tea lab high tea

 
the tea lab high tea
The Tea Lab Tea bar met heerlijke thee, koffie en lunch in Rotterdam.
Solliciteer dan door jouw CV met eventuele motivatiebrief door te sturen naar jobs@thetealab.nl. Vermeld ook even welke dagen en tijden je beschikbaar bent om te werken. The Tea Lab. Voor alles met thee, lokaal gebrande koffie, lunch lekkers. The Tea Lab B.V.
Hotspot: Vegan high tea @ The Tea Lab, Rotterdam FITGIRLCODE.
The Tea Lab doet zijn naam aan met een groot assortiment van losse theemelanges. Je kunt tijdens de high tea onbeperkt thee drinken! De pakketjes thee wordt ook verkocht aan de kassa: leuk om als aandenken mee naar huis te nemen.
The Tea Lab Tea bar met heerlijke thee, koffie en lunch in Rotterdam.
Vanaf 25 euro bezorgen we gratis in centrum Rotterdam. Grotere bestellingen in overleg in een grotere regio. Graag minimaal 2 uur van te voren bestellen. The Tea Lab. Voor alles met thee, lokaal gebrande koffie, lunch lekkers. The Tea Lab B.V.
The Tea Lab Tea bar met heerlijke thee, koffie en lunch in Rotterdam.
Voor onze gezellige zaak in het centrum van Rotterdam zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider. The Tea Lab is geliefd als een relaxte plek om vrienden te ontmoeten, te komen werken, studeren of even een break te houden na het shoppen. Uiteraard staat thee bij ons in de spotlight, we hebben 40 soorten losse thee en verschillende soorten huisgemaakte ijsthee, maar onze gasten komen net zo goed voor de goede koffie. We vinden het daarnaast belangrijk om toegankelijke gerechtjes te serveren. Denk hierbij aan een superlekker, maar eenvoudig broodje, een vers gepureerde soep, de lekkerste red velvet cake in de wijde omtrek, of juist een gezonde snack. Mensen met een dieet of een allergie zitten bij ons ook goed en we staan bekend om het ruime aanbod vegan opties. Daarnaast verzorgen we high teas.
The Tea Lab in Rotterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
The Tea Lab gebruikt verse ingrediƫnten en alles was huisgemaakt. Een dikke plus, want ik heb al te vaak een high tea meegemaakt waarbij kant en klare taartjes en soesjes van die smakeloze vriezer exemplaren werden geserveerd. De high tea omvat het volgende.:
The Tea Lab, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De tea lab een super gezellig klein thee huis in het centrum, waar ze dus boven gemiddelde koffie maken, lekker voor even tussen door, maar er is mee. Heerlijke taart, brownies en andere heerlijkheden, zelf gemaakt. Dit is the place to be tijdens een dag. Bedank Peter v. 16 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie. Lekkere en gevarieerde high tea.
High Tea The Tea Lab Centrum Rotterdam.
Met onze High Tea kun je je tijd nemen om van alles te proeven. High tea-en bij The Tea Lab betekent lekker genieten van een groot blad vol met allerlei zoete en hartige hapjes en uiteraard diverse soorten losse thee.
The Tea Lab Tea bar met heerlijke thee, koffie en lunch in Rotterdam.
We hebben een uitgebreide lunchkaart met verschillende broodjes, tosti's, yoghurt, salades, soepen en allerlei zoetigheid voor bij de thee of koffie. The Tea Lab. Voor alles met thee, lokaal gebrande koffie, lunch lekkers. The Tea Lab B.V. 3011 AT Rotterdam.
The Tea Lab Thee Koffie Lunch High Tea Centrum Rotterdam.
Heerlijk theeleuten met vriendinnen, familie of collega's? Reserveer een high tea. Organiseer je een feestje of een vergadering? Wij denken met je mee. The Tea Lab. Voor alles met thee, lokaal gebrande koffie, lunch lekkers. The Tea Lab B.V. 3011 AT Rotterdam.

Contacteer ons