Op zoek naar hof van sonoy alkmaar high tea?

 
hof van sonoy alkmaar high tea
Diner in de toren Heeren van Sonoy.
Sonoy High Tea. D iner in de toren. Exclusief dineren in Alkmaars intiemste toren, de Toren van Sonoy. Samen met uw partner of gezin dineren in Alkmaarse hogere sferen? Voor die ene speciale gelegenheid, een romantische avond of om uzelf en uw gezelschap zomaar te verwennen kunnen wij u zeker aanraden om in de Toren van Sonoy te dineren. Een exclusief diner in de Toren van Sonoy betekent letterlijk en figuurlijk een diner op hoger niveau. Om aan tafel te komen betreedt u eerst de trap met welgeteld 76 treden. Bovenin aangekomen in deze markante achtkantige toren die beeldbepalend is voor dit mooie stukje Alkmaar, staat u vast en zeker versteld van het prachtige uitzicht.
High tea Reizigersbeoordelingen het Hof van Sonoy van Alkmaar uit 1574 TripAdvisor.
High tea het Hof van Sonoy van Alkmaar uit 1574. Alkmaar Wat te doen. het Hof van Sonoy van Alkmaar uit 1574. Beoordeling van het Hof van Sonoy van Alkmaar uit 1574. het Hof van Sonoy van Alkmaar uit 1574.
Heeren van Sonoy Alkmaar.
Hof van Sonoy 1. 1811 LD Alkmaar. Classic high tea, Special high tea, Royal high tea vanaf 2 personen. Zelf een review plaatsen. Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste? Voeg uw review toe voor Heeren van Sonoy.
High tea with tea, or wine! Foto van Heeren van Sonoy, Alkmaar TripAdvisor.
Foto: High tea with tea, or wine! Van beoordeling: nice inside or out van Heeren van Sonoy. Heeren van Sonoy. Alle 84 beoordelingen zien. 35 van 190 Restaurants in Alkmaar. 31 72 512 1222. Hof van Sonoy 1, 1811 LD Alkmaar, Nederland.
Heeren van Sonoy in Alkmaar Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Restaurant De Heeren van Sonoy is gevestigd in een voormalig klooster in het centrum van Alkmaar. Het is een uniek Alkmaars restaurant met historische ambiance. Restaurant De Heeren van Sonoy is sinds 1999 uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving. Je voelt je ongetwijfeld snel thuis tussen de oud-bruine, deftige interieurstijl. De Heeren van Sonoy biedt je een ruime keuze vanaf de à la carte kaart. Hierop staan gevarieerde voor, hoofd, en nagerechten en maaltijdsalades. Gemiddelde prijs per menu. gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank. Prijzen en menu's' kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW. Meer informatie over restaurant Heeren van Sonoy. Hoe kom je er?: Parkeerplaats betaald parkeren in de buurt. Maandag vanaf 1100.: Lunch 1200: 1630.: Diner 1700: 2200.: High Tea 1200: 1630.:
De Heeren van Sonoy in Alkmaar Eet.nu.
Hof van Sonoy 1. Om de hoek bij ons restaurant bevind zich het Hofplein met de mogelijkheid om tegen betaling te parkeren. Tevens bevinden de parkeergarages De" Vest" gevestigd aan het Canadaplein en De" Karperton" zich op loopafstand van ons bedrijf. Makkelijk te bereiken met de bus. Maak met de bus een stop bij de Kanaalkade, u bevindt zich dan op circa 2 minuten lopen van ons restaurant. E-mail Verstuur een e-mail. Facebook De Heeren van Sonoy. Meer openingstijden Omschrijving. Bent u op zoek naar een centrale locatie in Alkmaar waar u op unieke wijze kunt lunchen, dineren of gebruik wilt maken van onze High Tea of High Wine zowel in ons restaurant als in onze sfeervolle en zeer aangename binnentuin.
Restaurants in Alkmaar met high-tea Eet.nu.
82, 38 recensies. Hof van Sonoy 1 Alkmaar. 27 positieve stemmen 9 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. De Kleine Waarheid. Lunch diner in huiselijke sfeer. 75, 40 recensies. Lombardsteeg 7 Alkmaar. 37 positieve stemmen 6 negatieve stemmen.
High Tea Heeren van Sonoy.
op kaasvrijdagen en zaterdagen met mooi weer kunt u wel gewoon reserveren voor lunch, High tea en High wine, maar reserveren wij niet standaard een tafel voor u op ons terras. Heeren van Sonoy. Hof van Sonoy 1. 072 51 21222.
Bruiloft Heeren van Sonoy.
Sonoy High Tea. Uw bruiloft vieren op een onvergetelijke manier. Trouwfeest of huwelijksjubileum in Alkmaar? Uw trouwerij of huwelijksjubileum viert u bij de Heeren van Sonoy op een onvergetelijke manier. In het prachtige oude klooster willigen wij graag in overleg uw wensen in op de voor u zo bijzondere dag. Bij mooi weer is het natuurlijk mogelijk om gebruik te maken van het terras. Op die manier kunt u op een prachtige wijze invulling geven aan uw bijzondere gebeurtenis. U heeft de keuze uit een breed scala van hapjes, buffetten en menus. Wij spreken graag uw persoonlijke wensen met u door om samen met u tot een optimaal resultaat te komen. Bij de Heeren van Sonoy heeft u als gast de beschikking over 5 verschillende zalen en reserveringscafé Heeren van Sonoy. Deze zalen, allen verschillend in stijl en afmetingen, zijn beschikbaar voor lunch en diner, feesten en partijen, recepties en vergaderingen. Heeren van Sonoy. Hof van Sonoy 1.

Contacteer ons