Resultaten voor echt alkmaar high tea

 
echt alkmaar high tea
ECHT Alkmaar Alkmaar.
Uw e-mailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. high tea, afternoon tea. Schrijf iets over uw ervaring. Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van ECHT Alkmaar. Met een uitgebreide vermelding op www.highteawereld.nl geniet u van de volgende voordelen.:
ECHT food Startpagina Alkmaar gemeente Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
De Heeren van Sonoy. Ontbijt en brunchrestaurant. Ontbijt en brunchrestaurants in Alkmaar gemeente. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Plaatsen Alkmaar gemeente Smoothie en sapbar ECHT food. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Healthy hotspot: Echt Alkmaar.
In december 2012 opende Echt Alkmaar als eerste Healthy Hotspot zijn deuren. Een foodie als ik kon haar geluk niet op en sinds die tijd ben ik er al vaak geweest. Niet alleen ik ben fan van Echt, want in deze kleine lunchroom is het altijd druk. Tijd voor een review dus! Je kunt bij Echt terecht voor ontbijt, lunch, borrelhapjes, heerlijke zoete snacks voor bij de koffie of thee, een high tea en een high wine.
Alkmaar My Green Happiness.
Bij Echt is alles echt; biologisch, huisgemaakt, vers en ze werken het liefst met lokale leveranciers. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, borrel en high tea. Op de kaart vind je een aantal plantaardige opties en veel van de gerechten kunnen ze vegan maken. De smoothie bowls hier zijn een aanrader! We gingen voor de Green Happiness Bowl hoe konden we ook anders; en de Brazilian Acai Breakfast Bowl. Ewout, de supervriendelijke eigenaar wilde ons het liefst alles van de kaart laten proeven. En tegen taart zeggen wij natuurlijk geen nee! De Key Lime Pie was heerlijk. Ook aan het interieur is veel aandacht besteed: gaaf behang, verse bloemen en leuke zitplekken om aan te tafelen. De blauwe tafel onder de druivenboom was onze favoriete spot. zo-ma 0900: 1730.: In de oude stad van Alkmaar, in een straat met heel veel unieke en bijzondere boetiekjes vind je Bakery Café Bloem.
High tea, heerlijk! Reizigersbeoordelingen Echt alkmaar TripAdvisor.
Meer dan voldoende lekkers bij de high tea, zowel zoet als hartig, vers klaargemaakt. Tafeltje waar we aan zaten was wel erg klein. Bij de toiletten en met vlagen ook in de buurt van de kassa een rioollucht. Diverse soorten lekkere thee. Stel Tamar K een vraag over Echt alkmaar.
Echt Alkmaar in Alkmaar Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 13 apr. Waaronder een zeer goed verzorgd teamuitje van Estafette Alkmaar. Overvloed aan lekkernijen, heerlijke broodjes en theeën. Wat we niet op kregen mochten we mee naar huis nemen. De high tea bij Echt is alles wat je er van verwacht, en nog meer dan dat!
Home ECHT.
Wij zijn al jaren fan van echt eten en lopen graag voorop met verrassend eten en drinken. Alles wat je bij ECHT eet of drinkt is met zorg bedacht, uitgekozen en bereid. Wij genieten van goede smaken en bewuste keuzes.

Contacteer ons